Spis mere fisk

De officielle kostråd anbefaler bl.a., at vi spiser fisk mindst 2 gange om ugen som hovedret og flere gange om ugen som pålæg. I alt betyder det, at vi gerne skal have 350 g. fisk om ugen, hvoraf de ca. 200 g. helst skal være fra fed fisk som f.eks. laks. Fisk bidrager med sunde fiskeolier som f.eks. Omega 3 fedtsyrer, D-vitamin, jod og selen, og når vi spiser fisk flere gange om ugen, mindsker vi risikoen for bl.a. hjerte-/ karsygdomme.

Vi følger sundhedsudviklingen

Som svar på de officielle kostråds anbefaling om at spise mere fisk har vi lavet De Lette Fisk, der kun har en ganske let panering og derfor har mere af den gode, sunde fisk. Det gør De Lette Fisk til en god måde at få fisk på, fordi det både er nemt og sundt, og fordi smagen tiltaler både børn og voksne.

Vi har gjort det let for dig

Vores mål er at gøre det let at tilberede, servere og spise fisk – hvad enten det er til hverdag eller som lidt ekstra godt i weekenden. Prøv vores Fiskespecialiteter, når det gerne må være nemt og alligevel ekstra lækkert. Og vælg De Lette Fisk, der giver dig mere tid, fordi du kan sætte dem direkte fra frost i ovn. Uanset hvad du vælger, giver Rahbek fiskeretter dig mere tid i både hverdagen og weekenden til dig selv, familien og det gode liv, fordi de er det gode måltid, der (næsten) tilbereder sig selv.