Hertil: salat med ovnbagte kartofler, grillet rød peber og grønne asparges (4 pers.)
Ovnbagte kartofler:
Rengør 700 g. kartofler og skær dem i halve. Vend dem sammen med 3 spsk. olivenolie, 1 spsk. citronpeber og 1 tsk. havsalt og kom dem i et ovnfast fad. Bag dem i ovnen ved 200°C i ca. 35-40 minutter, til de er møre.
Grillet rød peber + asparges:
Skær 200 g. rød peberfrugt og 100 g. grønne asparges i mindre stykker. Rist dem på en varm pande i ca. 5 minutter.
Salat:
Vend de varme, bagte kartofler med grillet rød peber og asparges. Tilsæt 1 spsk. revet citronskal og 1 spsk. citronsaft. Inden servering vendes 1 dl. hakket persille og 3 spsk. kapers i.
Servering:
Anret den varme kartoffelsalat sammen med skiver af Indbagt Laks.