INDBAGT LAKS

Hertil: salat med ovnbagte kartofler, grillet rød peber og grønne asparges (4 pers.)

Ovnbagte kartofler:

Rengør 700 g. kartofler og skær dem i halve. Vend dem sammen med 3 spsk. olivenolie, 1 spsk. citronpeber og 1 tsk. havsalt og kom dem i et ovnfast fad. Bag dem i ovnen ved 200°C i ca. 35-40 minutter, til de er møre.

Grillet rød peber + asparges:

Skær 200 g. rød peberfrugt og 100 g. grønne asparges i mindre stykker. Rist dem på en varm pande i ca. 5 minutter.

Salat:

Vend de varme, bagte kartofler med grillet rød peber og asparges. Tilsæt 1 spsk. revet citronskal og 1 spsk. citronsaft. Inden servering vendes 1 dl. hakket persille og 3 spsk. kapers i.

Servering:

Anret den varme kartoffelsalat sammen med skiver af Indbagt Laks.