Hertil: græske kartofler og baconsalat (2 pers.)
Græske kartofler:
Skær 400 g. kartofler i både og kom dem i et ovnfast fad. Krydr med 1 spsk. græsk krydderi, 3 spsk. olivenolie, revet skal af 1 usprøjtet citron, kværnet peber og seasalt. Bag kartoflerne 30 minutter ved 200°C.
Baconsalat:
Rist 25 g. pinjekerner på en mellemvarm pande, til de er gyldne. Steg 100 g. bacontern på en pande, til de er sprøde. Snit ½ salathoved groft og kom det i en skål. Kom 1 håndfuld rucola, 150 g. halve cherrytomater, de ristede pinjekerner og bacontern i salaten og vend det rundt. Dryp lidt olivenolie over salaten og drys med seasalt og friskkværnet peber. Pynt med flager af parmesanost inden servering.
Servering:
Anret græske kartofler og baconsalaten på en tallerken sammen med Indbagt Kylling Cordon Bleu.