Rødspætter med rejer og asparges

Hertil: Ovnbagte persillekartofler og grønne bønner (2 pers.)

Ovnbagte persillekartofler:

Skyl og skrub 500 g. små kartofler og skær dem i halve.

Dressing:

Bland ½ olivenolie, 1 fed presset hvidløg, 1 tsk. havsalt og friskkværnet feber. Vend kartoflerne i dressingen og kom dem i et ovnfast fad eller fordel dem på en bradepande. Bag kartoflerne ved 200°C midt i ovnen i ca. 30 minutter, eller til de er gyldne og møre. Drys de lune kartofler med friskhakket persille.

Grønne bønner:

Kog 300 g. grønne bønner efter anvisning på posen.

Servering:

Anret Panerede fyldte rødspætter, kartofler og kogte grønne bønner på to tallerkener. Server evt. med en kold urtesauce.

Kold urtesauce:

Vend 2½ dl. cremefraiche med 1 spsk. hakket persille og 1 spsk. hakket dild. Smag til med lidt fintrevet løg, salt og peber.