Nemt og sundt
Med De Lette Fisk fra Rahbek er det nemt for dig at få mere fisk i hverdagen. Rahbek Danske Rødspættefileter sættes i ovnen direkte fra frost og er klar til servering efter kun 15 minutter – helt uden brug af fedtstof. Rødspættefileterne har en let panering og er krydret med persille og citron. Den lette panering betyder, at du får mere fisk og mindre panering – og dermed en sundere fisk. Servér Rahbek Danske Rødspættefileter til aftensmad eller frokost – f.eks. med grøntsager, salat, kartofler, pasta eller groft rugbrød.
Rahbek Danske Rødspættefileter er fra bæredygtigt fiskeri. Det betyder, at de er fanget med skånsomme fangstmetoder, der tager hensyn til havmiljøet.
Direkte fra frost til ovn
Sæt Rahbek Danske Rødspættefileter på en varm bageplade midt i en forvarmet ovn på 220°C (varmluft 200°C) i ca. 14-15 min.