Spis fisk

Fødevarestyrelsenanbefaler, at vi spiser 350g fisk om ugen. Det svarer til, at du spiser fisk mindst 2 gange om ugen som hovedret og får fisk flere gange om ugen som pålæg. 

Fisk indeholder bl.a. fiskeolier, selen, jod og D-vitamin, som kroppen har brug for, og som er svære at få nok af fra andre fødevarer. Når du spiser fisk flere gange om ugen, har du mindre risiko for at få hjerte-kar-sygdomme.

Rødspættefilet med citron og remoulade
Indbagt laks serveret med frisk salat

Med vores sortiment af frost-fiskeretter har vi gjort det let for dig altid at kunne servere fisk, selvom du ikke bor tæt på en havneby eller et supermarked, hvor du kan købe fersk fisk.

Det er en myte, at frossen fisk ikke er frisk! Vores fisk fryses hurtigt efter fangst og bevarer dermed deres friskhed, vitaminer og mineraler. Ernæringsmæssigt er frosne fisk fuldt på højde med fersk fisk.

Læs mere om: "2 gange om ugen"

To gange om ugen logo

Vores sortiment kan tilberedes direkte fra fryseren og de fleste er klar på under 30 minutter, så det er nemt at servere et lækkert måltid med fisk.