Indbagt Alaska Sej

Indbagt Alaska Sej med Citronsauce

Rahbek Indbagt Alaska Sej med citronsauce med dild er en ny velsmagende fiskeret. Vi har tilberedt en saftig hvid Alaska sej med en elegant og smagfuld citronsauce med dild og svøbt den i vores egen frisklavede butterdej. Bag den i ovnen og efter 45 minutter har du en lækker fiskeret klar til 3-4personer. Nyd den sprøde indbagte Alaska Sej med f.eks. små kartofler, sæsonens lækre grønne salat, haricots verts eller grønne asparges med vinaigrette dressing. Nemt og lækkert!

 

Når vi fremstiller vores butterdej foldes den hele 6 gange, så den til sidst består af 64 tynde lag butterdej. Det får butterdejen til at poppe ekstra meget op når den bages i ovnen. Resultatet er en knasende sprød og lækker smagsoplevelse.

 

Alaska Sej er i familie med torsken og er en af verdens mest talrige fiskearter. Den har hvidt, fast kød og en meget mild smag i stil med torskens. Alaska Sej har et højt naturligt proteinindhold og et lavt fedtindhold. Fiskene er MSC-certificerede, hvilket betyder, at de kommer fra et bæredygtigt og miljørigtigt fiskeri.

Klar på:

45 min

Temp.:

195° varmluft (ikke varmluftsovn 210°)

Nettovægt:

500 g

Klar på:

45 min

Temperatur:

195° varmluft (ikke varmluftsovn 210°)

Nettovægt:

500 g

Fiskene er MSC-certificerede, hvilket betyder, at de kommer fra et bæredygtigt og miljørigtigt fiskeri.