Indbagte Rejer

Indbagte Rejer med Asparges og Dildsauce

Rahbek Indbagte Rejer med asparges og dildsauce er en populær klassiker. De faste og saftige rejer er tilberedt med hvide asparges i en dildsauce og svøbt i vores egen frisklavede butterdej. Bag dem i ovnen, så har du en lækker skaldyrsret klar på kun 25 minutter. Nyd den som aftensmad eller som forret med f.eks. asparges eller andre grøntsager. Nemt og lækkert!

 

Når vi fremstiller vores butterdej foldes den hele 6 gange, så den til sidst består af 64 tynde lag butterdej. Det får butterdejen til at poppe ekstra meget op når den bages i ovnen. Resultatet er en knasende sprød og lækker smagsoplevelse.

 

Rejerne er MSC-certificerede, hvilket betyder, at de kommer fra et bæredygtigt og miljørigtigt fiskeri.

Klar på:

25 min

Temp.:

200° varmluft (ikke varmluftsovn 220°)

Nettovægt:

250 g (2 stk)

Klar på:

25 min

Temperatur:

200° varmluft (ikke varmluftsovn 220°)

Nettovægt:

250 g (2 stk)

Fiskene er MSC-certificerede, hvilket betyder, at de kommer fra et bæredygtigt og miljørigtigt fiskeri.