Indbagt Laks

Indbagt Laksefilet med Julienne sauce

Rahbek Indbagt Laksefilet med julienne sauce er lavet med fuldkornsbutterdej, og er en nem måde at få flere fuldkornsfibre på. Den saftige laks er tilberedt med en smagfuld julienne sauce og svøbt i vores egen frisklavede fuldkornsbutterdej. Bag dem i ovnen, så har du en lækker fiskeret klar på kun 25 minutter. Nyd den sprøde indbagte laks med f.eks. bagte gulerødder og en god salat. Nemt og lækkert!

 

Når vi fremstiller vores butterdej foldes den hele 6 gange, så den til sidst består af 64 tynde lag butterdej. Det får butterdejen til at poppe ekstra meget op når den bages i ovnen. Resultatet er en knasende sprød og lækker smagsoplevelse.

 

Laks er en fed fisk med et højt naturligt indhold af bl.a.omega-3 fedtsyrer, D-vitaminer og B12 vitaminer. Fiskene kommer fra reguleret fiskeri.

Klar på:

25 min

Temp.:

200° varmluft (ikke varmluftsovn 220°)

Nettovægt:

250 g (2 stk)

Klar på:

25 min

Temperatur:

200° varmluft (ikke varmluftsovn 220°)

Nettovægt:

250 g (2 stk)

Fiskene er MSC-certificerede, hvilket betyder, at de kommer fra et bæredygtigt og miljørigtigt fiskeri.